Relații, carieră sau pasiune? Cum găsim echilibrul

Unii spun că nu le putem avea pe toate, însă găsind echilibrul corect, s-ar putea să îi contrazicem.

Prioritățile diferă de la o vârstă la alta. În adolescență relația ese importantă, mai târziu apare cariera, iar în final ne aminitim că mai avem și pasiuni pe care nu le-am descoperit niciodată s-au pe care le-am neglijat.

Cheia este să știi ce îți dorești și ce vrei să obții

Lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă, spune o vorbă veche, însă cât trebuie să așteptăm? Atunci când ești împăcată cu tine însăți, nici nu mai trebuie să te gândești la ce ai nevoie, totul vine de la sine.

Există femei care sunt suprasolicitate din cauza locului de muncă. Ajung să se concentreze pe postul pe care îl vor și pe reușita din carieră, lăsând la o parte căsnicia sau o eventuală relație, însă fără să își de seama, acest lucru le crează un gol imens.

Vor ajunge în punctul în care vor avea tot ce își doresc: bani, job, funcție, însă nu vor mai avea persoana alături de care să se bucure de reușită. Deci cât de fericită te face ideea de a avea tot, dar nu a avea pe nimeni lângă tine?

Trebuie să știm când să ne oprim

Ideal ar fi să depășim tiparul de a bifa anumite lucruri în viața noastră.

  • Nu mă ancorez într-o relație până nu am destui bani;
  • Nu îmi fac hobby-urile până nu câștig suficient;
  • Nu vreau oameni care să mă distragă de la ceea ce îmi doresc.

Dar ce îți dorești este și ce ai nevoie? 

Găsește echilibrul între ce te face fericită și ceea ce vrei să obți. Gândește-te că niște timp liber înseamnă timp pentru tine și pentru pasiunile tale. Pasiunile tale te fac fericită. Ești fericită, ești mai productivă. Nu asta cauți, de fapt?

Nu ai destul timp pentru partener? Ai avut la un momendat când v-ați cunoscut. Ce era atunci și ce lipsește acum? Astea sunt întrebările la care trebuie să găsești singură un răspuns.

Odată ce l-ai obținut, vei știi ce ai de făcut. Ține minte un lucru. Job-uri se găsesc, iar pentru pasiuni e timp, însă oamenii de lângă tine pot pleca și îi poți pierde definitiv. Ce ești dispusă să riști și ce te face fericită cu adevărat?

 

 

 

Leave a reply