Nu lăsa niciodată mâncarea nesupravegheată! Uite ce se întâmplă când nu te uiți

Vine primăvara, adică teretic cresc temperaturile, natura își revine, iar pericolul ca mâncarea din farfuria ta să se strice este din ce în ce mai mare, așa că poate trebuie să vezi asta.

Dacă nu ai plase la geam, sau obișnuiești să mănânci în curte, îți vei schima pererea. Începe sezonul muștelor și în curând și al țânțarilor, iar insectele devin foarte interesate de meniul tău.

Uite-te înainte de mânca

Indicat ar fi ca imediat ce ți-ai preparat mâncarea să o și mănânci, în caz contrat, o să te trezești cu muște roind în jurul ei.

O vezi însă nu știi ce pericol ascunde. Această muscă a stat nu mai mult de două minute pe omleta de dimineața, două minute. Ce se poate întâmpla în două minute? În două minute ea își depune ouăle fix în micul tău dejun, iar dacă nu ai norocul să o vezi înainte, este posibil să le mănânci fără să îți dai seama.

Vezi acele mici boabe de orez care se văd în centrul omletei? Poze este făcută o lupă destul de avansată, practic, nu le vei vedea niciodată dacă stai să-ți analizezi mâncarea.

Singurul lucru pe care îl poți face este să devi precaut și să îți acoperi mâncarea, să o consumi imediat după ce ai pus-o pe masă, sau să te asiguri că nu ai niciun fel de insectă în casă.

Dacă nu te-am convins, iată o fotografie mai apropiată care îți arată ce ai mâncat probabil până acum, sau ce ai putea risca să mănânci dacă nu ești atent.

Leave a reply