Bine ai venit în Jurnalul Ei. Cine suntem și care este misiunea noastră

Dacă ai ajuns pe Jurnalul Ei, cu siguranță ai și tu o poveste de împărtășit. 

Jurnalul Ei este un site conceput pentru femei și nu numai. Aici găsești informații diverse legate de nutriție, stil de viață și cireașa de pe tort, povestea celorlalți.

Toți avem câte o poveste. Fie că este vorba despre un divorț, un nou business, fericirea pe care o trăim in viața de zi cu zi, însă nu uita, povestea ta îi poate inspira pe cei din jurul tău, așa că merită să încerci.

Jurnalul Ei are misiunea de a le oferi femeilor un produs unic pe piață. Un portal unde pot găsi toate informațiile de care au nevoie, dintr-un domeniu larg.

Ce înseamnă secțiunea Povestea ta

Secțiunea Povestea ta este destinată ție, dar și celorlalte cititoare. Dacă ai lansat de curând un business, sau dacă dorești ca și celelalte femei să invețe ceva din trăirile tale, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți povestea ta la adresa de e-mail jurnalulei.redactia@gmail.com.

Ce se întâmplă mai departe

Mai departe, cineva îți va citi povestea și o va publica, revenind cu un mail. În acest mod, tu te vei putea face auzită din toate punctele de vedere. Nu uita, fiecare dintre noi are ceva special de la care oricine poate învăța.

Povestea ta poate schimba vieți, experiența ta și ambiția pe care o ai pot ajuta alte femei care nu își mai găsesc experanța, așa că nu ezista să încerci.

Poveștile pot fi anonime, sau cu inițiale, totul este în funcție de dorința ta. NU suntem aici să criticăm, suntem aici să ne implicăm și să oferim tuturor cititorilor cea mai bună experiență pe care o pot avea în mediul online.

Părerea ta contează, așa că dacă vrei să împărteșești cu noi subiecte, ești binevenită!

Dacă ți-am captat atenția te așteptăm și pe pagina de Facebook Jurnalulei.ro, dar și pe pagina de Instagram Jurnalul Ei România.

 

Leave a reply