Masă prea plină după Crăciun? Consumă niște zeamă de varză, efetele sunt mai mult decât benefice pentru organism.
Zeama de varză murată este bogată în antioxidanți dar și vitamine. Ea are un rol detoxifiant şi antioxidanţi. Cum se consumă corect?
Zeama de varză murată se bea pe stomacul gol în fiecare dimineață. Ajută la tranzitul intestinal, stimulează eliminarea toxinelor din organism,ceea ce este cât se poate de indicat după mesele bogate de Sărbători.
Totodată, zeama de varză murată este recomandată în cazul constipației, a crampelor musuclare, dar și a durerilor în gât, fiind recomandată pe timpul răcelii.
Ce beneficii are zeama de varză murată?
Dacă nu te încântă prea mult gustul de zeamă de varză mruată, adaug-o în mâncărurile pe care le pregătești. Salate sau sosuri, nici măcar nu contează. În acest fel de poți bucura măcar puțin de beneficiile ei și vei avea mâncăruri mult mai savuroase.
Zeama de varză murată de scapă și de greața de după sărbători, așa că nu te reține dacă ai nevoie de ea în această perioadă.