Ce cadouri nu trebuie să primești niciodată. Unele aduc ghinion, altele despărțire

Ce cadouri nu trebuie să primești niciodată. Ai mai auzit probabil până acum despre superstiții legate de cadourile primite, deci hai să lămurim o parte dintre ele. 

Ustensilele de bucătărie, precum vesela sau tacâmurile pot aduce energia negativă în casă. De asemnea, un cuțit primit în dar poate tăia destinul.

Hainele și bijuteriile, primite mai ales de la persoane care le-au purtat deja, este posibil să facă același lucru.

Dacă primești un ceas,nu doar că îți va arăta ora, dar e posibil să-ți cronometreze și relația. De multe ori, când este primit în dar, aduce despărțire.

Oglinda, dăruită de la o femeie la alta îi poate lua frumusețea celei care o primește, mai spune superstiția.

În cazul unei genți, sau a unui portofel, este de recomandat ca acesta să aibă ceva în el. În caz contrat, ar putea aduce ghinion, sau sărăcie.

Ce cadouri nu trebuie să primești

Unele persoane oferă cadou un animal de companie, însă uneori persoana care îl primește doar a sugerat ideea și posibil să nu își dorească așa ceva. Oricum ar fi, superstițiile spun că oferirea unui animal de companie în dar, trebuie plătit de cel care îl primește. Dacă nu va fi achitat, acesta nu va avea o viață lungă.

Șosetele trebuie evitate și ele. Aduc despărțire, dar și ghinion în casă. Cravata e și ea considerată periculoasă. Superstițiile spun că aceasta îl va împinge pe soț în brațele altcuiva.

Nu există o listă neapărat bătută în cuie cu cadouri interzise și nici cu ce poți să primești sau să împrumuți de la cineva. Până la urmă, este alegerea fiecăruia cum vrea să își perceapă cadourile.

Deci, primiți în dar tot ce vi se dă. Dincolo de superstiții, primim ceva de la o persoană dragă, care de multe ori e greu de refuzat.

 

 

Leave a reply