Nu ai nevoie de nicio cremă! Scapă de celulită și fă-ți pielea mai fină în câteva minute!

Majoritatea ditre noi ne-am obișnuit să apelăm la tot felul de creme miraculoase pentru a scăpa fie de celulită, de riduri, pentru a avea pielea mai fină sau pentru alte motive.

Înainte de a începe să investești considerabil…ai încercat tot? Ai încercat acasă? Ai încercat ceva complet natural? Hai să începem cu un prim lucru. Bei cafeaua dimineața? Ce faci cu zațul care rămâne?

Te-ai gândit vreodată că acolo ar putea fi secretul unei piele mai fine?

Hai să aflăm!

În combinație cu uleiul de cocos sau de măsline, zațul de cafea îți poate aduce cea mai fină piele pe care nici produsele cosmetice exfoliante nu o poate face. Totodată, zațul de cafea este arma perfectă în lupta cu celulita.

În afară de exfolierea uimitoare pe care o oferă, aceata are o altă armă secretă pentru pielea ta: cafeina.

Cafeina este un compus care se găsește din abundență în plantele de ceai și cafeaua din întreaga lume. 

Majoritatea persoanelor cunosc beneficiile pe care cofeina le are asupra minții și a corpului la o ceașcă de cafea, însă sunt foarte puțin cei care cunosc beneficiile pe care le are atunci când o aplicăm pe pielea noastră.

Cofeina ajuta la tonifierea pielii, ceea ce poate duce la reducerea celulitei. Astfel, după o lună de exfoliere, de cel puțin două ori pe săpămână, textura și aspectul pielii sunt vizibil îmubunătățite.

Atunci când este aplicata în jurul ochilor, poate minimiza aspectul de ochi umflați și de cearcăne, deoarece cofeina restricționează vasele de sânge, ceea ce reduce umflarea și inflamația.

Hai să începem!

Folosește zalțul uscat de la cafeaua de dimineață, fără zahăr, în combinație cu 3 linguri de ulei de cocos sau de măsline, amestecă și aplică „magia” pe pielea ta umedă.

Se freacă apoi pielea de sus în jos și se lasă să acționeze cel puțin 10 minute.

Cafeaua este o sursă sigură a frumuseții tale. Efectul energizant și regenerator al celulelor deteriorate aduc o îmbunătățire semnificativă asupra pielii, indiferent de vârstă.

Leave a reply