Cum am reușit să îl uit complet. Părea că nu se va termina niciodată

Să ierți, să uiți e geu, însă să înțelegi, este ușor mai ales când te gândești la binele tău. Cristina G. ne-a trimis povestea ei, din care toate avem ce învăța. Sigur a mai fost cineva în această situație.

Uneori credeam că sunt singură pe pământ, însă discuțiile cu oameni apropiați m-au făcut să realizez unde sunt și ce vreau de la mine.

Nu spun că ce am făcut eu e bine sau rău. Spun că am ajuns în punctul în care nu mai știam nimic de mine. S-a despărțit de mine fără niciun răspuns, fără nimic și ani de zile mi-am căutat greșeli și defecte.

Nu am vrut să cunosc pe nimeni, nu am vrut sa mă uit în nicio parte, voiam doar să aștept și să fiu pregătită. Am așteptat răspunsuri, am așteptat orice semn că s-ar întoarce la mine sau că mi-ar explica. nimic.

Cum am reușit să îl uit complet

Știți relațiile alea care se termină brusc? Îți spune doar nu mai există conexiune, deși a existat ani de zile? Asta am trăit eu. Dând vina pe mine ani de zile că nu mă pot înțelege cu un om, care în final am înțeles: El nu voia să se înțeleagă cu mine.

După 5 ani de relație s-a terminat, iar alți doi ani eu am încercat să înțeleg de ce. Am pierdut plăcerile vieții, am uitat să cunosc oameni sau să mă dezvolt, doar am așteptat.

Și-apoi într-o zi mi-am spus... Îl mai iubesc? Îl aștept să se întoarcă? Sau doar nu pot merge mai departe pentru că nu am răspunsurile pe care le doresc?

Aici a fost punctul în care am realizat că am rămas blocată în timp așteptând o explicație. Mi-am uitat viața și m-am uitat pe mine doar pentru o confirmare, lucru care nu e normal.

Am reușit să îl uit în momentul în care am realizat acest lucru și mi-am dat seama că uneori nu avem nevoie de răspunsuri. Lucrurile sunt clare, a plecat, a vrut, de ce, asta știe doar de el și poate e mai bine uneori să nu știi. Mai bine lucrezi la tine, mai bine îți vezi de viață, mai bine te gândești doar la tine.

Ca să vă încurajez, sau ca să vă spun cum s-a terminat povestea mea, am aflat după ani de zile răspunsul. Fără să îl caut, fără să-mi mai amintesc, l-am primit. Și da, mi-a fost bine, am avut o satisfacție, dar nu a compensat cu anii petrecuți într-o continuă așteptare.

Nu pierdeți timpul. Este al vostru, iar viața e doar una. Răspunsuri, întrebări, toate vin la timpul lor și nu merită să rămânem în loc pentru ele.

Povestea Cristinei G 

 

Leave a reply