Meniul zilnic care te menține tânăr. Ce conține

Pentru a te menține tânăr, ai nevoie de un meniu săntătos și un stil de viață echilibrat. Nutriționiștii recomandă anumite alimente, benefice în acest context. 

Dr. Marilyn Glenville, specialist în sănătate şi nutriţie, membru al Societăţii regale de medicină din Marea Britanie, are o propunere. Este vorba despre un meniu care fi adaptat în funcție de preferințe.

La Micul dejun se recomandă consumul de terci de ovăz, cu lapte și nu cu lapte. Se adaugă nuci, semințe, fructe de pădure.

O altă variantă este oul fiert cu o felie de pâine integrală prăjită, cu roșii, sau, un iaurt cu bucăți de fructe. E și delicios și sățios.

La prânz, ciorbele sau supele sunt cele mai bune. Doctorul recomandă o supă din legume, cu morcovi, ardei, sau roșii, dar și o supă cremă de linte, pentru pretențioși. Dacă nu ne putem abține de la un sendviș, îl putem consuma, cu condiția ca pâinea să fie integrală. El trebuie să conțină și roșii, salată verde, dar și castraveți pentru o ardere mai rapidă a calaoriilor, scrie adevărul.ro.

Meniul zilnic care te menține tânăr. Ce conține

Cina, și ultima masă a zilei trebuie să fie mai săracă. Se pot consuma legume înăbușite cu puțin ulei de măsline. De asemenea, se recomandă și tofu, cu ghimbir și usturoi.

Poți consuma și somon la cină, cu condiția să fie preparat la grătar, sau la cuptor, fără prea mult ulei. Somonul e un pește gras, deci bucata de pește trebuie să fie una mică.

O soluție sunt și cartofii dulci copți cu brocooli, însă fără a adăuga carne la ei. Toate preparatele asigură necesarul zilnic de vitamine și nutrienți, deci nu trebuie să te îngrijorezi că îți va fi foame. Vei avea și energie, te veni menține și tânără, iar corpul tău îți va spune cu siguranță că se simte excelent.

Leave a reply