Trei lucruri pe care trebuie să le faci după ce v-ați despărțit. Viața ta va fi mai frumoasă decât înainte

Despărțirile sunt dureroase, mai ales când relația a durat ani de zile și ai reușit să îl cunoști mai bine decât te așteptai. Nimic nu e însă un capăt de lume, iar ăsta este primul lucru pe care trebuie să ți-l spui singură după ce te-ai hotărât să faci un pas mare în viața ta.

Unul dintre cele mai mari motive pentru care nu ne putem detașa atât de ușor este obișnuința. Da, ai auzit bine, nu vorbim nici de iubire, nici de afecțiune, nici de emoții ci de obișnuință. Adică, persoana respectivă a făcut parte din viața ta atât de mult timp încât nu mai știi ce să faci fără ea odată ce nu mai există.

Uită imediat de despărțire

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te gândești la cine erai înainte de a-l cunoaște. Ce te făcea fericită? Cine erau oamenii alături de care îți petreceai timpul? Ce activități îți plăceau și cum te încărcai pozitiv?

Odată ce ți-ai răspuns la aceste întrebări, de aici, lucrurile vor deveni mult mai simple, așa că ești pregătită să treci la cei trei mari pași pentru a avea o viață mai bună.

Gândește pozitiv

Ți-au mai spus-o și prietenele, ai mai auzit-o și în filme, însă este singura soluție. Gândirea pozitivă atrage lucruri bune în viața ta. Cu cât stai mai mult să îți plângi de milă, să continui să aștepți sperând că el se va întoarce, nu vei face altceva decât să te uiți pe tine și cine ești cu adevărat.

Ce spui de asta? Gândește-te că ce s-a întâmplat este o experiență care te pregătește pentru ceva mai bun. Pune toate lucrurile cap la cap și află cum te-a schimbat această relație și ce impact a avut asupra vieții tale. Nu ești singură pe pământ, iar persoana specială și lucrurile bune pe care ți le dorești vor veni când te aștepți mai puțin.

Activități

Știai că mișcarea te poate face să te simți mai bine. Mai mult de atât, îți poate crește și stima de sine. Cum de? Trebuie să te îmbraci sport și să ieși la alergat sau să mergi la sală pentru a afla cum acționează acest lucru.

Un singur lucru trebuie să îl iei în calcul. Meriți tot ce este mai bun și corpul tău la fel, așa că ai grijă de el și nu lăsa ca o despărțire să te afecteze atât pe plan mental cât și fizic.

 

 

 

Leave a reply