Alimentul de Crăciun care poate cauza DEPRESIE. Ai grijă când îl consumi

Unul dintre cele mai consumate alimente de Crăciun poate aduce depresia. Da, este adevărat, deci fii atent la cantitate. 

Specialiștii au verificat mai multe ingrediente pe care producătorii le folosesc, în dulcuri și nu numai, așa că nu este exclus ca pe masa ta de Crăciun să fie prezent.

Acidul citric (E 330) este agent de reglare a acidității care este la fel de periculos și se regăsește în sucuri și nu numai. NU se recomandă copiilor, dar nici persoanelor care suferă de boli cardiovasculare sau renale, dar nici pentru cei care au probleme cu digestia.

Alimentul de Crăciun care poate cauza DEPRESIE. Ai grijă când îl consumi

Un alt mare pericol este zaharina. Chiar dacă nu o adaugi în ceai sau în cafea, stai liniștit, căci ea este prezentă în foarte multe dulciuri pe care le cumperi și le pui pe masa de Crăciun.

O vei găsi pe etichetă sub numele de (E 954) și  un îndulcitor artificial care este de 200-700 de ori mai dulce decât zahărul.  E954 este folosit foarte des în combinaţie cu alţi îndulcitori pentru a ascunde defectele acestora (gust, stabilitate etc.).

Un consum îndelungat cu E954, sau cu produse care o conțin, evident poate duce la depresie și nu numai. Specialiștii spun că poate cauza epilepsie, diabet, oboseală cronică și scleroză multiplă.

 

Leave a reply