Cănile care pot transmite emoții! Povestea Atelierului Vesel

Dacă vreți un cadou personalizat plin de emoții, Atelierul Vesel este tot ceea ce aveți nevoie! O poveste frumoasă și o afacere de care toți trebuie să știți. 
Povestea Atelierului Vesel a început în primăvara anului 2020, când s-a pornit pandemia covid si totul in jur era atât de negru, oamenii erau disperați , speriați, pesimisti, la televizor totul era numai despre necazul care ne-a lovit, noi ne-am gandit cum să facem sa aducem zambete pe fața oamenilor.
Ne-am comandat un kit de începători și am început cu câteva modele pe care le-am expus pe pagina noastră de Instagram: @atelierul.vesel, nume pe care l-am ales in ciuda a tot ce se întâmpla in acea perioada.
  
Ușor ușor am inceput sa evoluăm si să ajungem in casele oamenilor prin creațiile noastre, oameni care s-au bucurat sincer de evolutia creării canuțelor, si de produsul final, deoarece noi păstrăm legatura cu dansii pe tot parcursul procesului, pentru ca totul sa iasă așa cum ei își doresc. 

O cană unică personalizată

Fiecare creație este unică deoarece realizăm figurinele după asemănarea si dorința oamenilor, nu avem modele standard la vanzare, noi creăm doar pe comandă dupa dorința fiecăruia.
Ușor ușor ne-am extins si ne-am diversificat, începând sa facem lumânări adorabile din ceara de soia cu fel si fel de arome, la fel și acelea, personalizabile, ecusoane, insigne si fel și fel.
Practic prin ceea ce realizăm noi, oferim oamenilor o alternativă simplă de a face un cadou original si unic persoanelor dragi din viața lor sau chiar sa se răsfețe ei cu un cadou.
Noi indemnăm oamenii sa zâmbească și să facă fapte bune pentru că doar așa ne vom menține mintea limpede si nu ne vom lăsa pradă fricii care este instalată printre noi de o bună perioadă de timp.
Va mulțumim că ați avut răbdare sa citiți povestea noastră!
Atelierul Vesel

Leave a reply