Nu te mai iubește. Când este momentul să te retragi

Nu te mai iubește. Este o expresie pe care nimeni nu vrea să o audă și nici măcar să o trăiască, însă în anumite cazuri, este realitatea.

 

Uneori simți, alteori cauți scuze, explicații, iar șirul poate continua. Fie că ești bărbat sau femeie, citesti articolul ăsta pentru că ceva nu mai merge bine.

Poate ai niște semne de întrebare, poate ai niște temeri... nu o să găsești răspunsul la ele aici ci doar întrebându-ți partenerul/a.

Cu toate astea, hai să înțelegem mai bine când dispare această iubire și cand ar trebui să luăm în calcul varianta de a pleca dintr-o relație.

E dificil, dar unde nu mai este iubire, degeaba mai clădești ceva. Nu poți sta într-o relație doar din teama de a fi singura sau judecată de alții.

Cu iubirea te trezești dimineața și adormi noaptea. Pentru asta trăim, asta căutăm toți, iar atunci când nu mai este, o căutăm iar și iar.

Semnele care îți spun că nu te mai iubește

Nu mai vrea să petreaca atât de mult timp cu tine. La început era altceva, acum a devenit obișnuință și parcă nu îi mai ești atât de dragă.

Parcă atunci când ai o zi liberă și vrei să o petrecei doar în brațele lui, nefăcând nimic altceva el are treabă, sau caută o altă activitate care să vă țină ocupați, separat.

Nu mai e atent. Uită că a fost ziua ta de naștere sau că tânjești după o floare sau o atingere. Totul e monoton iar tu ai devenit doar o colegă de cameră. Amândoi vă țineți de urât.

Caută alte persoane. Poate nu te înșeală, căci încă te respectă, dar nu se poate abține să nu își ia doza de bună dispoziție de la alte persoane.

Acela e monentul.

Când persoana de lângă tine se încarcă pozitiv cu energia altora și nicidecum a ta, a venit momentul să pleci.

Sunt oameni care așteaptă să îi mângâi, să îi încarci pozitiv, să îi bucuri cu prezența ta. Ei te iubesc, iar acolo este locul tău și nicidecum aici.

Leave a reply