Ce spune Bianca Drăgușanu despre reclama la videochat

Bianca Drăgușanu și-a primit destul de multe critici după ce a pozat pentru o reclamă la Videochat. Blondina însă știe foarte bine de ce a făcut acest lucru și ce venituri încasează.

Bianca Drăgușanu susține că pentru ea reclama la videochat este doar un alt contract. Fosta soție a lui Alex Bodi declară fanilor săi că activitatea ei profesională nu are chiar nicio legătură cu branduril alături de care semnează contracte.

De asemenea, ea susține că persoanele care comentează apariția ei și-ar dori cel mai probabil să ocupe locul ei, pe marile panouri din Capitală.

„Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine”, a spus Bianca Drăguşanu, în exclusivitate pentru emisiunea ShowBlitz.

Bianca Drăgușanu și reclamele de Videochat

Nu e o surpriză faptul că saloanele de videochat își permis să o plătescă pe Bianca Drăgușanu. Bogdan Naumovici, director de creație la Agenția 23, susține că afacerea de videochat a devenit în România ceva serios din toate punctele de vedere.

Totuși, meseria nu este pe oricine, ci doar pentru femeile care vor într-adevăr să câștiga bani mai repede, folosindu-și toate attourile corporale pe care le au.

„Mă, nu e o campanie atât de rea! Nu-mi imaginez că e o meserie de vocaţie aşa. Adică te duci să faci nişte bani, nu este >. Şi atunci mesajele din campanie despre asta vorbesc, despre făcut bani. Eu mă bucur că au ajuns atât de mari şi s-au profesionalizat atât de tare încât se gândesc să facă campanii outdoor, că nu e nici ieftină deloc”, spune Bogdan Naumovici, potrivit playtech.ro.

Să nu uităm că pe lângă femei, și bărbații au devenit interesați de videochat. Numărul acestora continuă să crească, în special, de la debutul pandemiei.

Leave a reply