Cum îți dai seama că ești mințită. Nu neglija aceste semne

Cum îți dai seama că ești mințită? Multe tinere se uita uneori în urmă și se întreabă "Cum am putut să cred asta". Dacă te numeri printre ele, trebuie sa citesti acest articol.

 

Să excludem în primul rând ipoteza că nu ți-ai dat seama. Știai. Simțeai, dar ai preferat să negi.

Fiecare femeie are instinctul ei care este mai presus decât părerea și poveștile oricui. Știi de ce? Pentru că pe el trebuie să îl urmezi.

Dacă simți că ceva este în neregulă, dacă simți o schimbare de atitudine la partenerul tau pe care nu ți-o poți explica, nu căuta scuze. Ascultă-te pe tine!

Dacă nici măcar tu nu îl cunoști, dacă nici măcar tu nu simți că ceva este în neregula... atunci cine?

Cum îți dai seama că ești mințită

1. Și-a schimbat modul de exprimare. Vrea să fie ce nu este. Vorbește altfel iar ție parcă ți-e greu să înțelegi de ce.

2. Nu se mai uită în ochii tăi. Evita orice privire, orice discuție care înainte conta pentru el.

3. Te evită. Vrei sa petreci timp cu el, însă dintr-o dată are mai mult de lucru sau e prea obosit. Urmează-ți instinctul! Tu îl cunoști cel mai bine.

4. Nu îl mai interesează nimic. Dacă înainte râdeati și vă amuzați în legătură cu orice, acum dintr-o dată, a devenit parcă mai serios. Nu ești tu de vină, ci el, cu ce îți ascunde.

5. Nu mai știe ce vrea. Până acum știa ce vrea de la tine, știa ce vrea sa manance sau unde sa mearga in vacanta, insa a devenit putin cam dezorientat. Poate da vina pe job, pe stres, pe o perioadă dificilă, dar instinctul tau stie! Orice se rezolva vorbind cu persoana iubită.

Până la urmă suntem unii lângă altii pentru a ne bucura, nu pentru a ne ascunde. Uneori, cand cineva nu este deschis, poate e un semn ca locul tau e in alta parte... Tu ce crezi ?

 

Leave a reply