Cum se menține în formă Minodora. A slăbit 40 de kilograme

Minodora se numără printre vedetele care a reușit să dea jos 40 de kilograme, însă ducând o luptă grea. 

Nu e niciun secret, ci doar o alimentație sănătoasă și un stil de viață echilibrat. La 43 de ani, vedeta a slăbit 40 de kilograme micșorându-și stomacul. După operație însă, e nevoie de menținere, lucru pe care îl face și acum.

Are 60 de kilograme și i-a luat doi ani să ajungă la greutatea dorită și să se mențină. Mănâncă carne, ouă, de toate, dar în cantități mai mici.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora la Antena 1.

Operația la stomac nu a fost un moft, ci o necesitate. În caz contrat, vedeta putea să facă diabet.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine”, a adăugat ea.

S-a îngrășat după operație

Despre operația de stomac, Minodora spune că nu este ceea ce crede toată lumea. Micșorarea stomacului nu scade pofta de mâncare, iar cantitatea de mâncare trebuie atent supravegheată.

Stomacul se mărește din nou dacă alimentația este la fel și după operație, drept urmare, vedeta s-a îngrășat cinci kilograme într-un an jumate de la operație.

„Eu am stomacul tăiat prin operația de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se știe foarte clar de la o persoană care a trecut prin așa ceva. Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se mărește din nou, pentru că este elastic, ca un balon. După operație am pus într-un an și jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme și acum am 62!”, a spus Minodora.

Leave a reply