Cum îți dai seama că se va întoarce la tine. Încă mai ai o șansă

Cum îți dai seama că se va întoarce la tine. Încă mai ai o șansă. De cele mai multe ori despărțirile nu sunt așa cum își dorește fiecare în parte. Uneori el zice ADIO, alteori, ea pleacă fără niciun răspuns.

Oricum ar fi, mereu există speranță a unui partener care crede că mai are o șansă într-o relație. Acest lucru nu este unul greșit, însă poate deveni greșit atunci când îți dai seama de ce v-ați despărțit.

Acum, tot ce trebuie să faci este să recapitulezi totul în mintea ta. Ce a mers și ce nu a mers. Îl vrei înapoi? Vreți să fiți din nou împreună? Imaginează-ți acum lucrurile pentru care nu vă înțelegeți. Ce ai schimba? Cum ai reacționa? Te vezi lăsând de la tine dacă el nu o va face?

Dacă ai răspunsul la întrebările astea, știi dacă vei putea face față relației, sau dacă vei ajunge în același punct. Nu uita un lucru, nu trebuie să te chinui. Dacă să faci o relație să meargă înseamnă să te abți și să te chinui zi și noapte, aia nu e relația ta !

Cum îți dai seama că se va întoarce la tine?

În momentul în care te vrea înapoi, va încerca să discute cu tine despre toate lucrurile care nu au mers. Aici, totul rămâne la atitudinea ta. Mai vrei, poți?

Când un bărbat vrea să se întoarcă la tine, va căuta să afle dacă acest lucru merită...iar voi trebuie să găsiți împreună răspunsul la această întrebare.

Faptul că vrea să te ajute cu orice, e un alt semn că ar vrea să se întoarcă la tine, dar ceva îl blochează. Dă-i răspunsurile de care are nevoie, acceptă-i ajutorul și obține ceea ce îți dorești.

Există și bărbați care chiar nu știu ce vor, iar dacă tu știi ce vrei, poate a venit momentul să iei atitudine și să îl faci și pe el să își dea seama ce își dorește.

Înainte de a-ți dori ”să se întoarcă la tine”, află dacă îți este mai bine singură sau cu el. Dacă relația te face liniștită, te face să te simți iubită, frumoasă, puternică, întoarce-te tu prima. Dacă relația te trage în jos, iar singurul lucru pe care îl vrei înapoi este obișnuința... atunci pleacă tu prima.

 

Leave a reply