Cum te simți când ești iubită. Povestea unei cititoare

Alina T. ne-a surprins cu o poveste de dragoste. Iubirea există, însă multe persoane nu sunt pregătite pentru a accepta-o. Cititoarea noastră ne-a expus doar o parte din trăirile pe care le are într-o relație perfectă, bazată pe încredere. Oricine are dreptul să se simtă așa. 

Nu am prea multe povești de zis și nu sunt în măsură nici vreun sfat să-i dau cuiva sau să-i spun de ce să țină cont.

Am rămas împreună

În schimb pot să vă spun povestea mea de dragoste pe care o trăiesc de aproape 10 ani de zile. Eu și soțul ne-am cunoscut pe când eram în facultate, întâmplător și destinul a făcut să rămânem împreună până acum.

Este prima și singura mea iubire despre care pot să spun că o trăiesc în fiecare zi. Chiar dacă suntem în anul 2020, încă ne mai trimitem scrisori, pe lângă telefoanele pe care ni le dăm zilnic ( soțul meu e navigator).

Trăiesc ca un copil momentul când scrisoarea ajunge și tremur ca o adolescentă îndrăgostită când deschid plicul. Întâlnirile noastre când vine din voaiaj sunt și mai și. Cu vreo 4-5 zile înainte nu mai am somn și mă gândesc doar cât de tare îl voi strânge în brațe și la tot timpul pe care îl vom petrece împreună.

Izolarea ne-a apropiat

De când a apărut problema cu virusul petrecem tot timpul împreună, iar acest lucru ne-a apropiat. Râdem la fel ca în timpul facultății, avem subiecte care nu se termină niciodată și pot spune că la aproape 30 de ani mă simt ca la 20.

Avem mii de amintiri frumoase, iar fiecare cină sau mic dejun pe care îl luăm împreună mă face să mă simt ca la prima întâlnire. Nu știu dacă de vină e faptul că nu am avut prea mult timp până acum să ne bucurăm unul de celălalt, însă știu că iubesc ca la început și mă simt iubită ca la început.

Zilele trecute mă întrebase o cunoștință de unde știu că sunt iubită… I-am spus că e simplu. Fiecare atingere, fiecare privire și fiecare îmbrățișare pe care mi-o dă e completarea de care am nevoie. E lucrul care-mi spune că sunt unde trebuie să fiu și că mai bine de atât nu există. Sufletul unui bărbat se oglindește în comportamentul lui cu mine, iar el este sufletul de care am nevoie în viața mea.

Vă doresc tuturor să aveți ocazia să cunoașteți iubirea adevărată și să vă bucurați de partenerul vostru atât cât puteți. După cum vedeți timpul și vremurile se schimbă, iar uneori nu apucâm să facem cât ne dorim sau să putem să strângem în brațe persoana iubite pe săturate. Și nu uitați să păstrați lucrurile simple, chiar dacă par demodate (scrisori, flori, etc).

Povestea Alinei T, Constanța

Leave a reply