Ai grijă când iubești sincer! Povestea unei cititoare

Corina A ne-a trimis povestea ei. Cu siguranță avem ce se învățăm unele de la celelalte și să știm când sau nu trebuie să spunem stop. Nu tot timpul, persoana de lângă noi are aceleași sentimente. 

Bună fetelor și mă bucur că am ocazia să împărtășesc această poveste cu voi, deși nu este una foarte plăcută. Am de spus doar o frază scurtă. Aveți grjă când iubiți sincer!

Puteți să luați cum vreți sau să mă criticați, însă de abia la aproape 40 de ani mi-am dat seama că am crezut prea mult într-o iubire ruptă dintr-un basm.

Am iubit enorm

Cinci ani m-am bucurat de un om extraodinar până în ziua când acesta a dispărut fără motiv din casa unde locuiam. Prima oară credeam ca e o surpriză, credeam ca mă așteaptă o cerere în căsătorie sau credeam ca e un test. Nicidecum. Dragul meu iubit, bărbat urma să aibe nunta cu o altă femeie în lunile ce urmau. Deja își plătiseră restaurantul, muzicanții, tot. Ce e trist este că ai lui știau.

Și prietenii noștri știau de un timp scurt acest lucru, dar nimeni nu mi-a spus niciodată nimic decât când am ajuns să mă cufund într-o depresie. Nu am mai fost la muncă, am slăbit 10 kilograme și în tot acest timp re repaos nu m-am gândit decât la ce am greșit de s-a ajuns în situația asta, și normal, ca orice femeie DE CE EA ȘI NU EU?

Dragele mele, nu mai stați să pierdeți timpul punându-vă întrebări. Răspunsul vine când te aștepti mai puțin. După doi ani de la acest eveniment am înțeles că o iubire sinceră vine cu niște responsabilități. Uneori vine cu suferință, alte ori vine cu răsplată. Ăsta a fost ghinionul meu pe care nu vreau să-l doresc nimănui.

Aveți grijă de persoana de lângă voi. Și dacă ar fi să schimb ceva…cred că aș fi vorbit mai mult, aș fi pus mai multe întrebări, mi-aș fi dat interesul, nu m-aș fi culcat pe o ureche ascultându-mi doar inima…

Povestea Corinei A, Constanța

Leave a reply