Orașul din România pe care toți străinii îl adoră. E inclus și într-un ghid internațional

Orașul din România pe care turiști străini îl adoră a fost inclus într-un ghid internațional de călătorii. Are o arhitectură aparte, dar și peisaje interesante.

Sibiul este unul dintre cele mai pitorești și fermecătoare locuri de vizitat din România, arată un ghid publicat pe mywanderlust.pl.

Orașul din România a fost fondat în secolul al XII-lea de către coloniștii germani și până în prezent puteți găsi numeroase vestigii ale culturii lor (sau auziți fostul nume al Sibiului - Hermannstadt).

Atunci când vă plimbați prin oraș s-ar putea să simțiți că cineva vă privește. Asta pentru că casele locale sunt cunoscute pentru că au ochi. Fereastra suplimentară de la mansardă a fost adăugată clădirii în scopul răcirii, iar acum este unul dintre cele mai caracteristice aspecte ale arhitecturii din Sibiu. Dar mai sunt și alte lucruri de văzut și de făcut în Sibiu!

Plimbați-vă atât în Orașul de Sus, cât și în Orașul de Jos, nu vă fie teamă să vizitați curțile locale, deoarece acestea ascund adesea adevărate bijuterii, bucurați-vă de străduțele sinuoase și de numeroasele cafenele. Nu ratați Turnul Sfatului pentru cea mai bună priveliște a orașului și a împrejurimilor.

Și odată ce ați terminat cu toate vizitele turistice, bucurați-vă pur și simplu de atmosfera relaxată a acestui loc minunat.

Și Bucureștiul se află în acest ghid de asemenea. Este cel mai mare oraș din România și extrem de interesant, spune sursa citată.

Orașul din România pe care toți străinii îl adoră

Orașul a fost fondat în secolul al XIV-lea, dar a devenit capitala României în 1862. Tot atunci locul și-a căpătat aspectul elegant, fiind adesea numit "micul Paris".

Din păcate, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și al guvernării lui Ceaușescu, multe dintre clădiri și orașul vechi au fost distruse, iar astăzi puteți vedea în București un amestec deosebit de arhitectură.

În București se află și Palatul Parlamentului României - cea mai mare clădire civilă cu funcție administrativă din lume. Deși istoria sa este destul de întunecată, poate impresiona și prin măreția sa.

Orașul vechi este mic, dar destul de fermecător, cu o mulțime de cafenele, restaurante și baruri care sunt perfecte pentru a petrece timpul până la ore târzii. Fanii activităților alternative ar trebui să găsească Bucureștiul interesant, de asemenea, deoarece există o mulțime de artă stradală și locuri cool în jur.

Leave a reply