Cum dezinfectezi corect baia. Cele mai frecvente greșeli

Când vine vorba de dezinfectarea băii nu toată lumea știe ce e de făcut și cum se face corect. Nu e plăcut pentru multe persoane, dar este necesar. Noi femeile, știm cel mai bine cât de plăcută sau neplăcută poate fi curățenia. 

În general, dacă vrei să folosești produse naturale, te poți baza pe bicarbonat de sodiu sau săpun negru. Ele degresează calcarul, îl îndepărtează, dar depinde și cum le folosești.

Cei care folosesc produse specializate trebuie să țină cont și ei de lucrurile despre care vorbim mai jos. Sunt greșeli mici, dar frecvente, iar acum că știi ce pot cauza, probabil nu le vei mai face!

Cum dezinfectezi corect baia. Cele mai frecvente greșeli

Dacă ești pe grabă, mai bine așteptă să ai mai mult timp, pentru că dezinfectarea băii durează. Pe lângă dezinfectantul pe care îl folosești, trebuie să știi că el are nevoie de timă să acționeze.

Deci, cel puțin 15 minute, substanța trebuie să stea pe zonele care trebuie curățate, așa că ține cont de asta.

Nu utiliza o cantitate mare de produse. Nu cantitatea e importantă și modul în care cureți. În acest mod vei face risipă și vei constata că murdăria nu dispare. Încearcă să apelezi la un pulverizator. Vei consuma mai puțin dezinfectant și vei avea și rezultate optime.

Nu clăti cu apă rece zonele pe care le-ai curățat. De ce? Apa rece nu elimină nici microbii și nici murdăria, deci doar apă fierbinte! Nu uita nici că pulberea precum cea cauzată de bicarbonatuld e sodiu nu se dizolvă decât în apă fierbinte. Practic, riști să rămâi cu niște pete fără să înțelegi de ce

Acum că știi ce ai de făcut atunci când îți cureți baia, treci la treabă. Nu este ceva plăcut, dar necesar, atât pentru siguranța ta, cât și pentru cea a familiei. Curățarea băii este recomandată cel puțin odată pe săptămână.

 

Leave a reply