Zile libere 2021. Câte zile libere avem de Paști, dar și în restul anului

Zile libere 2021. Sunt angajați care stau cu gândul numai la vacanțe și la zilele libere care urmează să vină. Deci, ei sunt cei mai câștigați având în vedere că într-o săptămână ne vom relaxa câteva zile bune. 

Cu ocazia sărbătorilor pascale vom avea 4 zile libere, de vineri până luni, după cum urmează:

  • 30 aprilie, Vinerea Mare
  • 1 mai, Ziua Muncii
  • 2 mai, Paștele
  • 3 mai, a doua zi de Paște 

Zile libere 2021. Câte zile libere avem de Paști, dar și în restul anului

Și uite așa, de marți, 4 mai, toată lumea revine la muncă, însă nu pentru mult timp. De 1 iunie urmează o altă zi liberă, pe care mulți părinți o așteaptă cu nerăbdare.

Anual, românii însumează aproape 10 zile libere din cauza sărbătorilor.

După 1 iunie, vine data de 20 iunie, Rusaliile, în care avem liber din nou. Din păcate, în restul verii cine va mai dori să se bucure de zile libere va fi nevoit să își ia concediu. Nu vom mai avea zile libere până la tomană.

Pe 30 noiembrie va fi următoarea zi liberă, urmată de 1 decembrie, iar apoi de Crăciun 24-25 decembrie.

Totuși, în acest an, bugetarii vor avea surpriza neplăcută de a afla că sărbătorile de iarnă pică chiar în weekend, deci, nu se vor bucura de zile libere în timpul săptămânii.

Zile libere 2021. Câte zile libere avem de Paști, dar și în restul anului

Oricum ar fi, mai avem concedii, mai avem weekenduri și timp destul de petrecut cu familia, așa că nu trebuie să facem mare caz din asta.

Chiar dacă Paștele a căzut din nou, aproape de 1 mai, oricine poate profita de o vacanță prelungită și să îmbine sărbătorile și cu un grătar bine pus la punct de Ziua Muncii.

Suntem în pandemie, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să ne bucurăm de zilele libere pe care le aveam și să le petrecem alături de persoanele apropiate, evident, în siguranță!

Leave a reply