Ce cadou oribil a primit Iulia Albu de Crăciun: M-a marcat

Iulia Albu își amintește emoționată un cadou care a marcat-o complet de Crăciun. Disignerul încă resimte și urmările de atunci.

Iulia Albu a primit cadou de la părinții ei fel de fel de cadouri, însă unul singur i-a marcat memoria. Cel mai frumos cadou primit de aceasta a fost un cățeluș, pe când cel mai urât...

“Era umplut cu paie sau cu orez şi era cea mai dragă jucărie. La un moment dat l-am pierdut şi atât de mult am regretat încât, ca adult, mi-am cumpărat un iepuraş care cumva îmi amintea de el”, a mărturisit vedeta.

Ce cadou oribil a primit Iulia Albu de Crăciun

Cel mai urât cadou primit de Iulia Albu au fost două pijamale, care au șocat-o atât de mult, încât chiar și acum este afectată.

“Am primit două perechi de pijamale şi am fost foarte supărată, nu mi-au plăcut deloc. Părinţii mi-au spus că a fost un moment care m-a marcat. Drept dovadă, nici azi nu port pijamale când dorm, hahaha. Ce port? Asta nu pot să spun”, a adăugat ea.

Totodată, Iulia Albu a rememorat câteva dintre cele mai frumoase lucruri și amuzante totodată pe care le făcea atunci când era mică, de sărbători.

“Am fost trendsetter de mică, cine îşi mai punea beteala în cap pentru Moş Crăciun, dacă nu eu? Eram urâţică-măr, dar gătită-prună. Asta se întâmpla la serbare, că în rest, până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!”, a afirmat ea.

 

Leave a reply