Nu te atașa de gânduri și emoții. Cât de mult rău îți pot face

Deține controlul. fiecare gând ne poate distruge echilibrul emoțional, deci nu te lăsa dominat de el. Un simplu gând negativ conectat cu o emoție, fie ea și pozitivă, ne poate înșela subconstientul și ne poate distruge ceea ce noi numim „templul”, corpul, fizicul … scoica.

Fiecare combinație are un efect, un rezultat. Convorbirea dintre noi și gândurile noastre poate avea un efect devastator asupra corpului.

Cum deții controlul asupra gândurilor?

2. Cunoaște-ți emoțiile.

Învață despre ele și ce putere au asupra minții tale. Tu deții emoția, nu invers. Învață să înoți în valuri pline de emoții, învață să le controlezi.

De multe ori când experimentăm ceva neplăcut sau ne lovim de un necaz, punem zidul. Zidul negației după care ne ascundem și ne îngropăm durerea.

Nu face asta. Știu că este ușor pe moment, însă durerea încă rămâne acolo daca nu își cunoști și trăiești emoția până la capăt.

2. Nu îți vinde minciuni

Cu trecerea timpului dealul devine munte, un munte de minciuni cu sau fără voia noastră, spuse de către noi minții noastre pentru confortul de moment.

Nu construi un munte de minciuni. Acceptă-ți propriul adevăr și cine esti cu adevărat. În definitiv, te ai doar pe tine, fii real cu tine.

Muntele creat de minciuni se va prăbuși peste templul tău, corpul tau… și emoția te va cuprinde.

Rezultatul final: Un străin în corpul tău. Ai grijă de mintea ta și totul va avea un echilibru.

Leave a reply