Cum l-a descris Randi pe Alex Velea: Scund, arogant, impulsiv. De ce?

Alex Velea a fost atacat în ultimele zile din mai multe părți. După ce Oana Zăvoranu l-a făcut în fel și chip, acum a venit momentul lui Randi.

Nici Randi nu avut prea multe cuvinte de laudă la adresa lui Velea. Întrebat la Pro Tv în emisiunea lui Cătălin Măruță ce părere are despre iubitul Antoniei, Randi a fost categoric.

„Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a spus Randi.

Antonia și Alex Velea, nemulțumiți de atitudinea lui Măruță

Amintim că săptămâna trecută, Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță. Iubita lui Alex Velea susține că acesta încearcă să facă audiență cu orice preț, folosindu-se de numele celor doi.

Este vorba despre provocările pe care Măruță le face în emisiunea sa, iar potrivit Antoniei, acesta a devenit într-o oarecare măsură obsesiv în a face o campanie de denigrare la adresa numelor celor doi.

Totuși, Antonia susține că singurul care se face de râs, este chiar Cătălin Măruță, prin prisma emisiunilor sale.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram acum câteva zile.

Leave a reply