Zodii incompatibile. Berbecul nu se va înțelege niciodată cu Racul sau Capricornul

Zodii incompatibile. Sunt persoane care pun accent foarte mult pe semnele zodiacale. Unii consideră că semnele de foc nu se potrivesc cu cele de apă, alții că cele de pământ nu se potrivesc cu cele de aer. Adevărul e undeva la mijloc.

Dacă te numeri printre cei care cred în însemnătatea semnelor zodiacale, a venit timpul să afli care sunt perechile incompatibile. Te-ar putea ajuta în viitor, în relațiile cu persoanele din jurul tău.

Berbecul este un semn zodiacal destul de extrovertit. E mereu plin de viață și vrea să facă cât mai multe lucruri, așa că dacă ajunge să fie alături de o zodie introvertită, nu se va simți deloc în largul lui.

Se știe că Racii și Capricornii sunt niște semne zodiacale care păstrează totul pentru ele și nu sunt chiar atât de deschise, așa că o relație cu Berbecul ar fi ceva mult prea dificil. De obicei, ei sunt sortiți eșecului.

Zodii incompatibile: Taurul și Vărsătorul

Taurul nu este compatibil cu Vărsătorul, Scorpionul și nici cu zodia Leu. Taurii au stilul lor propriu de acțiune și nu suportă să fie criticați. De asemenea, ei vor să dețină mereu controlul, așa că dacă nu îi lași, ei vor pleca din viața ta sau te vor ignora.

Gemenii nu vor putea avea o relație cu Fecioarele sau cu Peștii. Nici relație amoroasă și nici o relație de prietenie prea sinceră. Ei profită de naivitatea semnelor zodiacale, așa că dacă vrei să fii sigur pe tine și apreciat, încearcă să te ferești de identitatea duală a acestei zodii.

Racii nu se potrivesc cu Balanțele și Berbecii. Dacă ar forma o relație, vorbim despre ceva instabil. Ei au comportamente complet diferite. Racii vor o familie și o relație serioasă, pe când Berbecii sunt foarte impulsivi și instabili. Ar putea exista certuri, conflicte și contraziceri în fiecare clipă.

Leave a reply