L-am abandonat fără să știu. Povestea unei cititoare

Manuela B din Oradea ne-a trimis povestea ei de viață extrem de emoționantă. Toate ar trebui să facem diferența dintre job și carieră la momentul potrivit și nu când e prea târziu. 

Toate avem câte o poveste, însă a mea sper să vi inspire să nu faceți aceași greșeală pe care am făcut-o zile în șir, luni la rând și care m-au adus în situația în care mă aflu acum.

Toate ne dorim un viitor străluctt, însă în cazul meu am ales viitorul care mi se părea mie strălucit la vremea aia. Am ales să-mi ocup timpul cu munca în loc să mă ocup măcar 1% de persoana de lângă mine.

Fetelor, chiar dacă sunteți la apogeul carierei voastre și considerați că asta e cel mai important acum, opriți-vă pentru un minut și gândiți-vă dacă doar cariera e ceea ce aveți nevoie.

Eu am avut o căsnicie de aproximativ cinci ani de zile și poate dacă îi acordam măcar puțin din interesul pe care l-am acordat carierei, o aveam și în ziua de azi.

Soțul meu era de fapt singur

Soțul meu nu știa cum ma simt, știa doar problemele de la locul de muncă, știa că atunci când ajung acasă doar asta voi vorbi cu el, știa că nu am timp să-i gătesc, știa că nu am timp pentru un film și era conștient că dacă vine cu o altă propunere nu se va întâmpla nimic.

Târziu mi-am dat seama că și el avea job-ul și cariera lui, însă el nu era ca mine. Încerca din răsputeri să-mi acorde atenția, să mă detensioneze, însă niciodată nu i-a reușit.

Sătul de comportamentul meu, a divorțat, iar eu nu am fost mai prejos. Am acceptat imediat, am considerat că nu mă înțelege.

După ceva timp am înțeles că problema eram de fapt eu și că mă concentram pe o cariera știind că mereu mă așteaptă cineva acasă. Când mi-am văzut sufrageria și scaunul de la bucătărie goale, mi-am dat seama că totul e degeaba. Nu am cu cine să mă bucur de rezultate, nu am cu cine să merg într-o vacanță, nu am cu cine să merg la gală și nu am pe umărul cui să mai plâng.

Nu faceți aceași greșeală! Acordați atenție, timp, afecțiune omului de lângă voi. Mai târziu veți realiza că prezența cuiva drag e mai importantă decât salariul sau cariera pe care o aveți.

Căutați un echilibru și încercați să vedeți dacă nu cumva problema e și la voi. Faceți asta până nu este prea târziu.

Povestea Manuelei B, Oradea

Leave a reply