Declarația pe propria răspundere online. Ce trebuie să completezi

Declarația pe propria răspundere online. Da, există un document care poate fi completat și online. Astfel, scăpăm de foi, de griji și îl putem completa în doar un minut. 

Noul model de declarație pe propria răspundere poate fi accesat aici și poate fi completat de pe telefon, la nevoie.

Până acum aveam mai multe motive să ieșim din casă. Puteam merge pentru asigurarea de bunuri necesare, puteam ieși afară cu animalele de companie, însă acum lucrurile s-au schimbat.

Veți vedea asta după ce accesați modelul de declarație pe propria răspundere.

Când ai voie să ieși din casă

Una peste alta, ai voie să ieși din casă doar din motive serioase: job, medicamente, îmormântare, sau o vizită la medic. Nu trebuie însă să te descurajeze aceste lucruri. Ține minte că de această declarație ai nevoie doar după ora 18, sau ora 20, în funcție de localitate.

Ai animal de companie? Ce faci în această situație pentru că nu scrie nimic pe declarație. Să ne reamintim ce a spus Raed Arafat joi seară. Putem ieși în jurul blocului. Deci, dacă animalul tău vrea afară după ora 20 sau 22, nu trebuie să îți faci griji, însă vei fi nevoit să îl plimbi doar în jurul blocului.

Ce se întâmplă dacă nu ai declarația pe propria răspundere la tine? Cel mai probabil vei lua o amendă, sau, dacă ești rapid, o poți completa rapid pe telefon. Ține minte că ai neoie și de un buletin la tine, pentru a confirma că tu ești persoana care a semnat declarația.

Încă un aspect important! Dacă mergi la job, vei avea nevoie, pe lângă declarțaie pe propria răspundere și de o adeverință de la angajator care să susțină ce ai completat tu în declarație, deci practic, două foi, sau două linkuri deschise și semnate, de tine, dar și de către angator.

Acum că știm toate aceste aspecte. Să rămânem în siguranță! 

 

Leave a reply