Cum se menține în formă Andreea Bălan

Andreea Bălan are 38 de ani și reușește să aibă o siluetă demnă de invidiat. Artista nu renunță la micile plăceri ale vieții. De asemenea ea știe să fie atentă și la alte detalii.

Andreea Bălan le-a povestit urmăritorilor ei de pe contul de Instagram cum reușește să se mențină în formă. Artista iubește ciocolata, prăjiturile, însă are grijă să consume și apă, pentru a se hidrata și totodată face și sport.

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a mărturisit Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și secretele siluetei sale la 38 de ani

Artista este atentă și când vine vorba de mișcare. Aceasta face sport zilnic și evită prăjelile atât cât poate. Referitor la greutatea ei, Andreea Bălan a avut mai mereu până în 50 de kilograme și a reușit să se mențină la această greutate.

Pentru ea este esențială mișcarea și starea de bine având în vedere că urcă destul de des pe scenă și trebuie să fie o apariție surprinzătoare în fața publicului larg.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate.

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mai spus cântăreața, potrivit exquis.

Leave a reply