Încă te mai iubește? Trei semne care îți spun că nu te-a uitat

S-a terminat între voi, dar parcă tu simți că lucrurile au rămas nerezolvate. Crezi că unele cuvinte nu au fost spuse, iar unele certuri nu au fost clarificate. Și atunci te întrebi... Încă te mai iubește? 

Nu există o formulă perfectă pentru fiecare cuplu în parte, cert e că după o relație mai lungă și de ce nu, chiar și mai scurtă... iubirea încă există.

Despărțirea nu înseamnă tot timpul că doi oameni nu se mai iubesc. De cele mai multe ori, înseamnă că doi oameni nu se mai înțeleg. Da, e greu de crezut, dar uneori oricât de frumoasă ai fi și oricât de perfect ar fi el, la unele lucruri vă contraziceți.

Vă contraziceți și apoi vă certați, vă certați și apoi vă ignorați, vă ignorați și apoi deveniți reci. După ce deveniți reci, totul e degeaba. Nimeni nu lasă de la el, iar relația voastră parcă ați și uitat de unde a început: de la atracție. Deci unde a dispărut atracția?

Asta o vei afla doar dacă îți treci prin minte fiecare eveniment care a dus la ruptura voastră. Nu îți dai seama unde a dispărut tot? Întreabă-l! El probabil are să îți spună mai multe decât crezi...

Încă te mai iubește?

Ce se întâmplă însă dacă ți-e frică să faci tu primul pas și vrei să știi dinainte dacă te mai iubește sau nu. Există trei semne care te pot ajuta, însă la ultimul, ai și tu ceva de făcut.

  1. Încă te mai sună. Te sună să te întrebe ceva. O melodie, un film, orice, iar la un momentdat te întreabă și ” ce mai faci”. Dacă mai simți ceva, acela este momentul în care chiar trebuie să spui ce faci și ce vrei să faci în continuare.
  2. Zâmbește când te vede. Vă întâlniți pe stradă, însă zâmbetul lui tot mare e când te vede. Un om care nu te-a iubit sau care nu mai simte nimic te va saluta și nu-ți va acorda mare atenție. Amintește-ți dacă nu cumva acel zâmbet e cel de care te-ai îndrăgostit.
  3. Încă îi pasă. Încearcă să afle mai multe despre tine prin intermediul prietenilor, iar dacă asta ajunge la urechile tale, poate e momentul să faci și tu un pas. Ce îți dorești? Ce vrei? Mai merită o șansă? Tu știi răspunsul acestor întrebări, iar el... îl poate completa.

 

Leave a reply