De ce înșeală bărbații. Când este vina femeii

De ce înșeală bărbații? Este o întrebare care cel mai probabil este pe buzele tuturor femeilor atunci când au parte de o dezamăgire în dragoste. Nu este însă un capăt de lume și nu trebuie neapărat să înțelegi ce s-a întâmplat.

Pentru liniștea ta însă, hai să clarificăm câteva aspecte care te vor face să te relaxezi. Nu vei mai da vina pe tine pentru că nimeni nu are nicio vină pentru alegerile altcuiva.

Toți suntem liberi să alegem ce credem că ne face bine și ce este pentru noi. Dacă ai fost înșelată, ai fost înșelată pentru că așa a ales el că trebuie să procedeze.

De ce înșeală bărbații

Nu este o regulă clasică. Fiecare bărbat are motivele lui pentru care înșeală însă unul dintre cele mai des întâlnies este ego-ul.

După ani de relație, sau după doar câteva luni, bărbatul caută confirmarea, pe care nu o mai găsește la parteneră. Asta nu înseamnă că trebuie să îl ridici în slăvi sau să te porți diferit. Este alegerea lui. Ești cu el pentru un motiv, iar dacă el nu vede asta și caută confirmări, nu e vina ta, este a lui.

Alți bărbați înșeală pentru că, spun ei ”nu pot rezisat tentației”. Ce-i drept, unele femei se îmbracă mai provocator, altele mai simplu. Oricare ar fi ambalajul, sufletul e diferit și corpul la fel. Din punct de vedere psihologic poți rezista la tentații, atunci când iubești. De fapt, dacă iubești nici nu exisă alte tentații, poate doar tentația de a fi mai bun pentru femeia de lângă tine.

De ce înșeală bărbații

Am auzit de multe ori expresia:Mă neglija. Când un partener se simte neglijat, pleacă. Pleacă spre o persoană care să îi ofere atenția de care are nevoie. A pleca e una, a trăda încrederea omului de lângă tine e altceva.

Mai exact... nu te-a înșelat pentru că îl neglijai, dacă îl neglijai pleca, te-a înșelat pentru că asta a simțit să facă, iar tu nu ai nicio vină.

Fie că înșeală femeia sau bărbatul, motivele pot fi o mulțime, însă hai să clarificăm acest lucru. Niciodată partenerul nu e vinovat, cum nimeni nu este obligat să stea într-o relație în care nu-i convine ceva.

Înșelatul pote fi considerat o scuză pentru ca partenerul să experimenteze ceva, apoi să se întoarcă la ”rădăcini”, pentru că va fi așteptat desigur, doar este iubit!

Leave a reply