Cât a costat interviul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Ați auzit și probabil și urmărit mult așteptatul interviu acordat de Meghan Markle și prințul Harry. Costurile au fost însă mai mari decât v-ați fi așteptat vreodată.

Oprah Winfrey a fost cea care le-a luat un interviu lui Meghan Markle și prințului Harry. Interviul a fost așteptat cu sufletul la gură atât de familia regală cât și de publicul larg care voia să știe de ce au plecat cei doi de la casa regală, de ce au luat această decizie și dacă într-adevăr Meghan Markle a fost cea care a spus ultimul cuvânt.

Cum era de așteptat, interviul a stârnit un val de reacții, inclusiv de la famila regală. Aceștia nu au susținut spusele ducesei de Sussex, iar fanii au comentat și ei la rândul lor toate declarație.

Cât a costat un simplu interviu

Până la urma urmei este vorba despre un simplu interviu, însă persoanele prezente l-au făcut sa valoreze milioane de euro. Wall Street Journal notează că renumita companie CBS a plătit o taxă de licență estimată a fi între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey fostului cuplu regal.

Deci, o simplă ”spovedanie” a ducilor de Sussex a implicat cheltuieli și câștiguri pe care un om de rând de abia le poate calcula. Veniturile nu se opresc aici. Pentru 30 de secunde de publicitate, difuzate în timpul interviului dat de Meghan Markle și prințul Harry, rețeaua a cerut în jur de 325.000 de dolari, adică de două ori mai mult față de prețul normal, spun companiile de publicitate, citate de aceeași sursă.

Deși sursele citate susțin că Meghan și Harry nu au primit niciun ban pentru interviul acordat, e greu de crezut că din toate încasările de milioane nu vor primi și ei câte ceva. Rămâne totuși un mister ce s-a întâmplat după interviu și care au fost înțelegerile între părți.

Leave a reply