Zodiile care au două fețe. Cum te manipulează și cât de false pot deveni

Ai mai auzit expresia ”omul cu două fețe”? Acesta este și cazul acestor zodii. Deși la început par să fie tot ceea ce ți-ai dorit, vei realiza în timp, că povestea e cu totul alta. 

Nu se ascund și le e bine în pielea lor, cam asta e caracterizarea pentru aceste zodii. Nu s-au născut neapărat cu două fețe, însă întâmplările i-au făcu să devină așa, deci e de înțeles.

Gemenii sunt duali, după cum zice și numele zodiei. Ei își folosesc de multe ori toate abilitățile în moduri toxice. Adoră bârfa, dar și răspândirea de informații false despre persoanele cunoscute și nu numai.

Tot timpul vor nega orice acuzație și fac tot posibilul să obțină simpatie și încredere la toți cei din jur. Cam fals, nu? Acesta este și motivul pentru care este mai bine să ai grijă ce vorbești cu ei, și ține cont de un aspect. Uneori, nici eu nu-și dau seama că au două fețe.

Zodia care are probleme cu secretele

Balanța este o zodie care are probleme mari cu secretele. Nu e vina ei, dar pur și simplu nu își poate ține gura, așa că să nu te miri dacă te vei trezi cu cele mai mari secretele ale tale dezvăluite tuturor celor din jur.

Da, se simte groaznic după ce trădează o persoană apropiată și de multe ori nici nu-și dă seama, o va face și a doua oară, așa că păstrează o limită de discreție.

Peștii vor să te facă fericit prin toate mijloacele, inclusiv dacă acest lucru însemnă să fie falși. Nu te vor pune la zid și probabil îți vor spune doar ce vrei să auzi, însă îți dorești în jurul tău o astfel de persoană?

Săgetătorul este zodia care vrea să evite rice fel de tensiune. Face complimente atunci când nu e nevoie și lasă mereu o impresie bună. Nu uită să se laude cu toate ralizările sale, însă doar din propria viziune, lucru care îl face o persoană cu două fețe.

Ai grijă la ce informații primești de la el, dar și ce informații oferi, ar putea să nu reflecte realitatea.

 

Leave a reply